A történetről

A pálya szerelmesei

Lara Hamilton 2008-as éve nagyszerűen alakult: párja megkérte a kezét, csapatával megnyerték az amerikai női kosárlabda bajnokságot és ismét őt választották az idény legjobb játékosának. Boldogsága azonban rövid életű, hiszen a klub által rendezett gálán rádöbbent, hogy vőlegénye megcsalta és csak érdekből volt vele. Az addig tökéletesnek tűnő élete úgy omlott össze, mint a kártyavár, melyet egy gyenge fuvallat suhintott meg. Megsebzett szívvel, csendesen utazott haza Liverpoolba, hogy elfeledjen mindent.
Hazaérve, rögvest magába szippantja régi élete, amelyből évekkel ezelőtt New Yorkba menekült. Újra nagy jelentőséget kapott a labdarúgás, amit olyan nagyon szeretett, mégis amit mégis elhagyott. Az emlékeknek köszönhetően újult erővel uralkodott el rajta az imádat, emiatt ült újra repülőre és utazott Ausztriába, ahol az Európa-bajnokság zajlott. Napról napra tért vissza régi énje, melyhez sok köze volt az idegen férfinek, aki mégis ismerős volt valahonnan a számára.
Hiába küzdött érzései és feltörekvő emlékei ellen, lassan temették maguk alá, miközben egyre közelebb került a barna szempár tulajdonosához. A bajra pedig csak későn ébredt rá, mikor már nem tudta megállítani a lavinát, mikor már nem tudott elmenekülni a csapdából, mikor már szerelmes volt. Ennek ellenére tagadta az igazságot, hogy újra a régi Lara volt, akinek szüksége volt egy támaszra, akinek szüksége volt a játékra és a pályára, akinek szüksége volt Rá.

A történetrőlNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése